Urinski testi D.TecT®

D.TecT® testi urina na droge so zelo natančni, hitri, enostavni in poceni. Z njimi lahko v urinu potrdimo prisotnost ene ali več naslednjih drog: kanabis (THC), amfetamini, metamfetamini, ekstazi, kokain, opiati, morfin, barbiturati, fenciklidin, triciklični antidepresivi, metadon in benzodiazepini.

Kasetni D.TecT®

D.TecT® pipette test omogoča testiranje zelo majhnih količin urina na droge, zato je idealen za primere, ko imamo na razpolago zelo majhno količino preiskovančevega urina. Poleg tega je D.TecT® pippete test enostaven, kompakten, poceni in omogoča hitro testiranje urina na 12 različnih drog. D.TecT® Single pipette test: buprenorfini, barbiturati, benzodiazepini, kokain, opiati, marihuana, metamfetamini, amfetamini, ekstazi (MDMA), metadon, morfin/opiati.
D.TecT® Multi pipette test (UI2305): kokain, morfin, amfetamin, metamfetamin, THC

D.TecT® Dip

D.TecT® Dip test omogoča hitro in enostavno testiranje urina na 12 različnih drog. Rezultat testiranja je viden v nekaj minutah. D.TecT® Dip test (UI2205): kokain, morfin, amfetamin, metamfetamin, THC.

D.TecT® Cup

D.TecT® cup test je kompakten, zelo enostaven za uporabo in nam omogoča hitro testiranje na droge, poleg tega pa nam služi še kot rezervoar urina, ki ga lahko pošljemo v laboratorij na nadaljnje analize. D.TecT® cup test ima vgrajene indikatorje temperature, pH, specifične gostote in prisotnosti oksidantov s katerimi lahko zaznamo dodatke v preiskovančevem urinu. D.TecT® Multi cup test (UI2405): kokain, morfin, amfetamin, metamfetamin, THC