FireAngel 9D – prenosni detektor ogljikovega monoksida z digitalnim prikazovalnikom in termometrom. Zagotavlja zgodnje opozarjanje na prisotnost plina CO. Digitalni prikazovalnik lahko prikaže:

  • nivo CO med 10 in 999 ppm,
  • grafičen prikaz – rast koncentracije CO,
  • največji nivo ogljikovega monoksida, zabeležen v zadnjih štirih tednih,
  • alarm ob vaši odsotnosti,
  • temperaturo prostora.

Gumb za test in ponastavitev omogoča preprosto tedensko preverjanje funkcionalnosti naprave. Vgrajen je vir energije za 7 letno življensko dobo. Detektor je skladen s standardom BS EN 50291-2001. Izdelek ima 7 let garancije. Življenjska doba izdelka je 7 let.

fireangel co-9b

Detektor ogljikovega monoksida FireAngel 9B zagotavlja zgodnje opozarjanje na prisotnost plina CO preko zvočnega opozorilnega signala. Detektor razvršča stopnjo nevarnosti v tri razrede: nizka, visoka in kritična. Skladno s tem je povezana tudi hitrost vklopa opozorilnega signala.

Je prenosen, torej ga lahko preprosto namestite doma ali celo odnesete s seboj na potovanje. Gumb za test in ponastavitev omogoča preprosto tedensko preverjanje funkcionalnosti naprave. Vgrajen vir energije je baterija velikosti AA, ki jo je potrebno vsako leto zamenjati. Detektor je skladen s standardom BS EN 50291-2001. Izdelek ima 5 let garancije. Življenska doba izdelka je 7 let.